28

četvrtak

svibanj

2009

Gledajte me na VTV-u!



Pa kad smo već kod filma ;-)
(vidi prethodni post)

Ekskluzivna najava za čitatelje blog.hr-a: uskoro me možete gledati na TV-u!

Na Varaždinskoj televiziji (VTV) ovih dana kreće serija mojih video priloga iz Japana. Radi se o tematskim reportažama iz Tokija i okolice koje predstavljaju lokalne običaje, kulturne i povijesne znamenitosti, japansku popularnu kulturu, kao i mnogo zanimljivih detalja iz japanske svakodnevice.
Reportaže su pripremane tijekom ove zime i proljeća, a nove još uvijek snimam. Neke od tema koje ćete imati priliku pogledati već su dotaknute na ovom blogu; ostale su nove i o njima još niste mogli čitati. Pozivam vas da pogledate Japan kako on izgleda viđen okom moje kamere.

Prvi prilog bit će emitiran na VTV-u već ovog petka, 29. svibnja od 9 do 11 sati u sklopu jutarnjeg programa pod nazivom 'Vekerica'. Riječ je o mozaičnoj emisiji s brojnim gostima u studiju, zanimljivim temama i ležernim sadržajem. Emisija se reprizira istog dana od 14 sati.

Program VTV-a može se pratiti u području sjeverozapadne Hrvatske, te na prostoru cijele Hrvatske putem MaxTV-a (kanal 805). Satelitsko praćenje programa za sada nažalost nije moguće.



Za ilustraciju, evo jedne scene s hanamija (proslave trešnjina cvata) u parku Ueno. Bilo nam je ludo i nezaboravno!
Ne propustite! Don't miss a thing!













<< Arhiva >>